Glavni grad Podgorica

KANCELARIJA ZA MLADE NA PROLJEĆNOM PAZARU

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da u četvrtak, 16. maja od 17h na Proljećnom Pazaru, budete dio događaja na kojem ćete imati priliku da se bolje upoznate sa radom Kancelarije za mlade Glavnog grada.

Na početku programa, za naše sugrađane biće održana javna prezentacija o radu Kancelarije za mlade, a nakon toga imaćete priliku da pogledate kratki video sa porukama naših partnera, koji ističu značaj rada i saradnje sa Kancelarijom za mlade.

U saradnji sa našim partnerima iz NVO “Gnijezdo” i EYCA kartice, na samom ulazu na Proljećni Pazar, biće postavljeni štandovi sa promotivnim materijalom, kako bi imali priliku da razmijenimo ideje, mišljenja i iskustva u radu sa mladima.

Naši partneri iz NVO “Gnijezdo” su pripremili zanimljivi kviz znanja, a za učesnike smo pripremili simbolične poklone Kancelarije za mlade.

Zato Vas pozivamo da budete dio događaja, upoznate se sa radom Kancelarije za mlade i naših partnera, osvojite simbolične nagrade i razmijenimo ideje o unapređenju položaja mladih u Glavnom gradu.

Vidimo se na Pazaru!